Nu är jag nästan halvägs!

Efter flera månaders funderande, letande, undersökande och priskollande så har jag nu tillslut hittat en skola med hjälp av gogonihon.se! Valet föll på Intercultural institute of Japan eftersom jag tyckte de verkar ha en bra uppdelning av olika nationaliteter (lite svenskar vilket är bra!), den ser fräsch ut och de ska enligt gogonihon anordna väldigt många olika aktiviteter vilket jag tycker låter jättekul! Hittade inga bra bilder inifrån skolan dock, så lägger istället upp en bild på det område skolan ligger i, Akihabara (bild tagen från gogonihon.se). Det kallas även "electric town" då det är Tokyos IT-mekka med massor av prylar, spel, manga osv. En av de mest spännande stadsdelarna enligt mig!
 
 Akihabara
 
 

 Skolans utsida. Inuti har den ungefär samma stil, modernt och fräscht helt enkelt.
 
 
 
Ett stenkast från Akihabara ligger Asakusa, en stadsdel med många tempel där man kan uppleva "det gamla Japan" vilket också låter spännande!
 
 
Förutom skolan och dess område har jag dessutom hittat ett (som jag tror) bra och billigt boende! Det är ett såkallat "guest house" som ligger i nippori området, ca 30 min (inklusive gående i ca 10-15 min) från skolan vilket är en kort pendlingstid i Tokyo. Och "billigt" i Tokyo betyder ca 5000 kr i månaden för 10 kvadratmeter... phuuu! Ett guest house är ungefär som en studenkorridor, fast jag delar toalett, dusch och kök med de andra. Ett delat hus helt enkelt! Tror det bor ca 15 per våning (av 2) så hoppas det inte blir krig över duscharna!
 
 
Så här ser ingången ut! Knappast nått fansy-pansy (speciellt inte i jämförelse med övre bilder), men det ser fräscht ut inuti och ägaren sägs vara väldigt trevlig och hjälpsam! Ingår en massa saker också, så slipper springa och tvätta nere på stan eller äta ute varje dag.
 
 
WAHHHH jag är så pepp!! :D
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort